Van egy jó ötletem!
5 posters
1 / 1 oldal
Favágás script és limit :D
Amit mondtatok hogyha a fának 1 blockját kivágod a többi magától szétesik de lehetne valami limit hogy ne éljenek vissza vele hogy mittudomén meglenne szabva mennyit lehet 1 vagy 5 perc alatt kivágni nemtudom lehet hogy hülyeség de szerintem számomra legalábbis nem lenne rossz szal bocs ha hülyeség...
Fusio- Hozzászólások száma : 9
A szervernek saját Minecraft Launchere
Hali! A szerverhez tudok csinálni launchert olyat mint a rendes minecrafté csak saját design + egyből a HardCraft szerverre csatlakozik. Egy hibája van az hogy csak EREDETI minecrafttal megy. Kérdésem... Kell-e ilyen? Mert Szívesen megcsinálom.
cptbalu- Hozzászólások száma : 3
Re: Van egy jó ötletem!
cptbalu írta:Hali! A szerverhez tudok csinálni launchert olyat mint a rendes minecrafté csak saját design + egyből a HardCraft szerverre csatlakozik. Egy hibája van az hogy csak EREDETI minecrafttal megy. Kérdésem... Kell-e ilyen? Mert Szívesen megcsinálom.
Jó ötletnek tűnik, csak ugye az a baj, hogy csak eredeti és aligha van kb. 5 ember a szerveren aki rendelkezik eredeti Minecrafttal
Ha érdekel el tudok küldeni 1 teszt státusba lévő programot anjo caidoval sajnos nem megy és 1 dolog miatt értetlen vagyok. Ugye a minecraft meg a mineshafter hasonló és nem érem el azt a programmal hogy mineshafteren bejelentkezzen. Eredetivel megy de ha érdekel teamvieweren megmutatom. Mineshafterrel próbálkozok jó lenne ha össze jönne. msn, skype vagy xf? (xf nekem jobb)Dess5283 írta:cptbalu írta:Hali! A szerverhez tudok csinálni launchert olyat mint a rendes minecrafté csak saját design + egyből a HardCraft szerverre csatlakozik. Egy hibája van az hogy csak EREDETI minecrafttal megy. Kérdésem... Kell-e ilyen? Mert Szívesen megcsinálom.
Jó ötletnek tűnik, csak ugye az a baj, hogy csak eredeti és aligha van kb. 5 ember a szerveren aki rendelkezik eredeti Minecrafttal
cptbalu- Hozzászólások száma : 3
Ötlet
Legyen több slim a játékba mert egyet sem látni . (Ha van egyáltalán)
balogimi14- Hozzászólások száma : 2
balogimi14 írta:Legyen több slim a játékba mert egyet sem látni . (Ha van egyáltalán)
ennek mi nem tudunk eleget tenni.. így van megtervezve a játék, ezt majd Notchtól kérd:D
Ötlet
Heló!
Lehetne néha ilyen kis esemény, ahol dolgokat lehet nyerni: mondjuk 1 vártámadás/védés vagy építünk egy ilyen piramis szerűséget és ott kell mindenfélét csinálni, ha bármelyikre lenne igény én szívesen segítek a megvalósításában
Lehetne néha ilyen kis esemény, ahol dolgokat lehet nyerni: mondjuk 1 vártámadás/védés vagy építünk egy ilyen piramis szerűséget és ott kell mindenfélét csinálni, ha bármelyikre lenne igény én szívesen segítek a megvalósításában
VultureGuy- Hozzászólások száma : 2
VultureGuy írta:Heló!
Tulajdonképpen mi eventekkel készültünk nektek Halloween-ra, de nem sikerült elindítani őket, de nemsokára pótoljuk:D
PVP
És ha lenne valami PVP aréna ahol úgy lehetne hogy kilehet hívni egy embert mérközni a cuccokat automatikusan elveszik azoktól az emberektől és ha meghalt egyik vagy nyert meccs végén viszzakapják a cuccokat, vagy ha nem is akkor elötte lerakja egy chestbe amit lezárhat de lenne felkérés a PVP-re elfogadás vagy elutasítás mint teleprotnál szerintem jó lenne:DD én nagyon örülnék neki :DD
Fusio- Hozzászólások száma : 9
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.